header

ANLb vanaf 2021

We krijgen regelmatig de vraag of mensen nog mee kunnen doen aan het ANLb en of er een vervolg komt na 2021. Hier leggen we uit hoe het nu zit en hoe wij nu werken.

Mensen die nog een SNL of Groenblauwe diensten overeenkomst hebben lopen, en in de afgelopen jaren niet zijn overgestapt op het ANLb, kunnen in de regel niet meer overstappen. Sporadisch wordt nieuw beheer nog toegevoegd aan het ANLb, soms door wisselingen, maar altijd vanwege ecologische motivatie, en alleen op advies van onze veldmedewerkers.

Wilt u leren van onze aanpak en zien hoe onze deelnemers werken aan meer ecologisch resultaat? Iedereen is welkom om aan te sluiten bij een van onze veldbijeenkomsten.

Het is nog niet duidelijk of en hoe er een vervolg voor het ANLb komt vanaf 2022. Een en ander hangt samen met het nieuwe gemeenschappelijke landbouwbeleid dat in ontwikkeling is. Landelijk vinden er een zestal GLB pilots plaats. Natuurrijk Limburg voert er hiervan twee uit, dus is nauw betrokken bij de ontwikkeling van het nieuwe beleid.

Indien er iets te melden is zullen wij dit met u delen middels onze website en ANLb nieuwsbrief.Er zijn nog geen reacties geplaats. Reageer op dit bericht


Florarijke akkers

(26 June 2019)

De afgelopen weken hebben we kunnen genieten van prachtig bloeiende flora akkers. Na de eerste twee jaar beheer naar onze mening de mooiste akkers van... Lees verder

Like us on Facebook
Volg ons op Twitter