header

Enquête natuurbescherming in de landbouw

Agrariërs die aan enige vorm van natuurbescherming doen worden gevraagd een enquête in te vullen voor een studente van de Wageningen Universiteit.

Per e-mail benaderde Maud van Haaren ons of wij haar enquête wilde voorleggen aan onze leden. We helpen haar graag door hierover dit nieuwsitem op onze website te plaatsen.

Maud: "Voor mijn scriptie aan de Wageningen Universiteit focus ik mij op boeren die aan natuurbescherming doen binnen hun bedrijf. Onder natuurbescherming verstaan we in dit onderzoek vele verschillende vormen, waaronder Agrarisch Natuur- en Landschapsbeheer. 

"In mijn onderzoek wordt gekeken naar het verschil in motivatie tussen boeren die een subsidie of vergoeding ontvangen voor natuurbescherming en boeren die hier geen subsidie of vergoeding ontvangen.

"Voor dit onderzoek ben ik op zoek naar boeren die een korte enquête willen invullen. De enquête is anoniem en het invullen duurt ongeveer 3 tot 5 minuten. 

"Kunt u mij helpen afstuderen? KLIK HIER om de enquête in te vullen.

Bij voorbaat hartelijk bedankt!
Maud van Haaren"Er zijn nog geen reacties geplaats. Reageer op dit bericht


Voorbeweiden? Vogelbeweiden!

(04 November 2019)

De weidevogelman (van Stichting Weidegang) stuurt regelmatig actuele nieuwsberichten over weidevogelbeheer. Dit is de update van 30 augustus jl. Lees verder

Steenuilenkasten actie

(01 October 2019)

Al onze ANLb deelnemers kunnen nu via Natuurrijk Limburg een goede steenuilenkast verkrijgen, met korting. Maar let op: OP = OP! Lees verder

Like us on Facebook
Volg ons op Twitter