header

www.mijnboerennatuur.nl live

ANLb deelnemers die meer informatie willen over hun ANLb overeenkomst en actuele beheer kunnen dit voortaan, op ieder moment, zelf inzien op mijnboerennatuur.nl.

Medio maart ontvangen alle deelnemers met ANLb beheer in 2019 een eigen inlognaam. Met behulp van een interactieve kaart kunnen zij zien waar hun ANLb percelen/elementen liggen en wat de oppervlakte/lengte is. Ze kunnen per beheereenheid zien welk beheerpakket erop ligt, hoe lang de afspraken over dit beheer lopen en wat de beheervoorwaarden zijn. Daarnaast kunnen ANLb deelnemers belangrijke documenten bekijken en inzien welke meldingen van uitgevoerd (landschaps)beheer zijn gedaan door Natuurrijk Limburg aan RVO.nl. Ook kunnen ze bekijken onder welke gegevens ze bij ons geregistreerd staan en contact met ons opnemen.

Wijzigingen doorgeven of uitgevoerd beheer melden
Mijnboerennatuur.nl is een tool voor ANLb deelnemers van alle 40 collectieven onder de koepel BoerenNatuur. Natuurrijk Limburg had graag een interactieve tool gezien, zodat onze deelnemers op eenvoudigere wijze melding zouden kunnen doen van uitgevoerd beheer (bijvoorbeeld het snoeien van een hoogstamboomgaard of meerjarige knip- en scheerheg) en waar wijzigingen in persoonlijke gegevens of bedrijfsoverdracht ook zouden kunnen worden ingediend. Helaas is mijnboerennatuur.nl hier (nog) niet voor geschikt.

Indien ANLb deelnemers hun persoonlijke gegevens willen wijzigen, kan dat vooralsnog alleen via dit formulier op onze website. Uitgevoerd beheer kan alleen gemeld worden via dit formulier op onze website.

Hoe kunnen ANLb deelnemers inloggen?
Om de eerste keer in te kunnen loggen, ontvangen alle deelnemers, met ANLb in 2019, in de week van 11 maart een aparte e-mail met een inlognaam en een link. Als ze op de link klikken, krijgen ze een nieuw scherm waarbij ze meteen een eigen wachtwoord kunnen aanmaken. Dit is belangrijk om de privacy van onze ANLb deelnemers goed te kunnen beschermen. Daarna kunnen ze de website benaderen via het adres www.mijnboerennatuur.nl, met hun inlognaam het door hunzelf aangemaakte wachtwoord.

Belangrijk:

  • De e-mail met uw inloggegevens wordt verstuurd vanuit noreply@spam-protectmijnboerennatuur.nl. Mocht u geen e-mail hebben ontvangen in uw inbox: kijk dan even in de spamfolder. Het kan zijn dat de e-mail daar terecht is gekomen.
  • Heeft u ANLb-percelen bij meerdere collectieven? Dan krijgt u één inlog waar vandaan u al deze ANLb-percelen kunt inzien. Linksboven kunt u switchen van collectief.

Met vragen kunt u contact opnemen met uw veldmedewerker.Er zijn nog geen reacties geplaats. Reageer op dit bericht


Hommellandschap

(17 April 2019)

Met het initiatief Hommellandschap Geuldal komen we samen in actie voor een heus hommellandschap. Lees verder

NVWA controles

(16 April 2019)

Mogelijk wordt uw ANLB perceel of landschapselement dit jaar bezocht door een medewerker van de NVWA. Deze medewerker controleert of u aan de... Lees verder

Like us on Facebook
Volg ons op Twitter