header

Bestelformulier steenuilenkast

Bestelformulier steenuilenkast
Zelf afhalen of bezorgen*
Voorwaarden (zie rechts op dit formulier)*

Middels dit formulier kunnen ANLb deelnemers een goede steenuilenkast verkrijgen, met korting.

Voorwaarden

  • Alleen actuele ANLb deelnemers die voor de resterende beheerperiode (tot en met 2021) deelnemen met (o.a.) hoogstamfruit-, knot- en andere bomen in het leefgebied van de Steenuil kunnen meedoen aan deze actie, tenzij er lopende zaken zijn wat betreft het overtreden van beheereisen of niet nakomen van beheerafspraken met de veldmedewerker. Wij zullen de binnenkomende bestelformulieren hierop controleren, en op basis hiervan kan Natuurrijk Limburg een bestelling eenzijdig weigeren;
  • Alleen volledig en naar waarheid ingevulde bestelformulieren worden in behandeling genomen;
  • De steenuilenkast wordt door de besteller opgehangen in een deelnemend ANLb perceel. Het BE nummer wordt ingevuld in het bestelformulier. Weet u uw BE nummer niet? Kijk dan op bijlage 2 van uw beheerovereenkomst ANLb, of in uw eigen omgeving op https://www.mijnboerennatuur.nl/ . Als u er nog niet uitkomt kunt u uiteraard ook even bellen met ons via 0475-355715 (ma di do vr 9.00 - 12.00 uur).
  • Er zijn 50 steenuilenkasten beschikbaar en hiervoor geldt: OP = OP! U ontvangt uiteraard bericht als u te laat bent.
  • Op het moment dat de factuur is voldaan verplicht de besteller zich om de steenuilenkast ook daadwerkelijk af te nemen. Indien de besteller gekozen heeft om de steenuilenkast zelf op te halen, dan dient dit te gebeuren uiterlijk 31 januari 2020. Bezorging vindt zo snel mogelijk plaats via uw veldmedewerker.
  • Na ophangen stuurt de besteller een foto van de geplaatste steenuilenkast in de hoogstamboomgaard naar info@spam-protectnatuurrijklimburg.nl. Dit is nodig vanwege de financiële verantwoording van de cofinancier, SILG.