Cursus natuurinclusievelandbouw voor vleesveehouders in Limburg, meld je nu aan!

Aanmelden voor cursus Natuurlijk! Vleesvee.

Bent u vleesveehouder en wilt u uw kennis over natuurinclusieve landbouw uitbreiden, en leren hoe u dit toe kunt passen in uw bedrijfsvoering? Meld u dan aan voor de cursus Natuurlijk Vleesvee.

De cursus bestaat uit

5 lesdagen, van 1 dagdeel, waarin steeds een ander onderwerp rondom natuurinclusieve landbouw centraal staat. Zo leert u bijvoorbeeld hoe u zelf krachtvoer kunt telen, bodemgezondheid kunt verbeteren, maar ook hoe u de afzet van dit unieke stuk vlees kunt organiseren.

Bij iedere lesdag zal een koppeling gemaakt worden met uw eigen situatie. Dit doen we door middel van nulmetingen op gebied van biodiversiteit, voederwaarde en bodemgezondheid. Zo kunt u meteen de kennis toepassen op uw eigen situatie.
Na de vijf lesdagen komt u nog vier keer met de groep bij elkaar om te kunnen leren van de stappen die iedereen genomen heeft.

Locatie:

voor een optimale koppeling met de praktijk, zullen de lesdagen plaatsvinden bij een aantal van de deelnemers, bij voorkeur centraal voor de rest van de groep.
Periode: de lesdagen staan gepland op maandag 13 november, 11 december, 15 januari, 29 januari en 19 februari.

Aantal plekken:

maximaal 20. Meer aanmeldingen worden op een lijst gezet voor een eventueel vervolg in de toekomst.
Kosten: 300 euro voor 5 lesdagen en 4 terugkombijeenkomsten (500 euro voor niet-LLTB-leden). De bedragen zijn exclusief btw.

Lees hier meer over het project.

Aanmelden voor cursus Natuurlijk! Vleesvee

Vragen? Neem dan contact op met:

Judith Deusings

info@natuurinclusievelandbouwlimburg.nl

06 28 78 23 57.