Interessepeiling steenuilenkasten

Eind 2019 heeft een succesvolle actie plaatsgevonden waarbij ANLb deelnemers met korting een steenuilenkast konden bestellen. Bij voldoende interesse kunnen we volgend jaar weer zo’n actie doen.

ANLb deelnemers kunnen aangeven interesse te hebben in een volgende kortingsactie voor steenuilenkasten door hieronder hun gegevens in te vullen.

Wij kunnen pas een volgende actie starten als er voldoende interesse is. Dat zal op zijn vroegst eind 2020 zijn. Schroom dus niet om uw interesse kenbaar te maken, want als er geen ingevulde formulieren binnenkomen, kunnen we ook geen nieuwe actie starten.

Rechten en plichten na invullen interesse formulier:

  • Het invullen van het interesseformulier verplicht u tot niets. Het voordeel is dat degenen die dit formulier hebben ingevuld, als eerste de kans krijgt om een bestelling te doen zodra er een nieuwe actie komt.
  • Er kunnen geen rechten ontleend worden aan het invullen van het interesseformulier. U kunt pas aanspraak maken op afname van een steenuilenkast als u een bestelformulier hebt ingevuld op het moment dat de actie loopt, en als u voldoet aan de voorwaarden die op dat moment gelden.

Foto: Luuk Belgers