Verzoek deelnemers controleren betaalspecificaties

Alle ANLb-deelnemers die over 2020 recht hebben op een beheervergoeding ontvangen een dezer dagen een betaalspecificatie. Controleer de gegevens op de specificatie s.v.p. zorgvuldig en neem bij eventuele onvolkomenheden direct contact met ons op.

Op 2 februari jl. hebben wij het totaalbedrag van het beheer 2020 via RvO ontvangen, en de totaalspecificatie. De totaalspecificatie kan nieuwe informatie bevatten over goed- en afgekeurde delen van ons betaalverzoek op 30 september jl. ingediend. Wij hebben deze inmiddels verwerkt op deelnemerniveau, en de betaling aan deelnemers klaargezet.

Controleer rekeningnummer en andere gegevens
Ervaring van de afgelopen jaren is dat deelnemers er na betaling achter komen dat het rekeningnummer niet meer klopt of iets anders gewijzigd is dat nog niet was doorgegeven. Omdat voorkomen makkelijk is dan genezen, worden eerst betaalspecificaties gestuurd naar alle ruim 1300 deelnemers. Neem uiterlijk donderdag 25 februari contact met ons op indien er iets aan uw gegevens niet klopt.

Veelgestelde vragen
Heeft u een verduidelijkende vraag over de betaalspecificatie of de totstandkoming hiervan? Zoals: waarom staat er een negatief bedrag op de specificatie? Of hoe kan ik mijn beheer inzien? Wij hebben een document opgesteld met veelgestelde vragen en de antwoorden. We hopen hiermee wat extra duidelijkheid te scheppen. Komt u er niet uit, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Klik hier om de veelgestelde vragen en bijbehorende antwoorden te bekijken

Uiterlijk 1 maart uitbetaald
Alle deelnemers die een vergoeding krijgen voor hun beheer uitgevoerd in 2020 zullen uiterlijk op 1 maart uitbetaald krijgen.

Foto’s: Harm Kossen