Wij zoeken een nieuwe collega! Een projectmedewerker Agrarisch Natuur- en Landschapsbeheer

Wat zoeken we?

Een enthousiaste projectmedewerker ANLb die van een uitdaging houdt en graag de verdiepingsslag maakt (32 uur).

Wat ga je doen?

Als projectmedewerker ANLb ben je verantwoordelijk voor de jaaraanvraag van de ANLb-vergoeding namens onze 1300 deelnemers met al zijn componenten.

  • Namens de organisatie houd je ontwikkelingen bij binnen het werkveld en deel je relevante kennis met de collega’s in het veld.
  • Je borgt namens Natuurrijk Limburg de belangen van de ANLb-regeling en hebt in die hoedanigheid contact met controlerende instanties zoals de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit en koepelorganisatie BoerenNatuur.
  • Daarnaast ben je eerstelijns aanspreekpunt van deelnemers en ben je verantwoordelijk voor contractbeheer met deelnemers.

Wie ben jij?

• HBO+ werk- en denkniveau
• Affiniteit met de agrarische sector is een pre
• Proactief
• Verantwoordelijk
• Analytisch sterk
• Secuur
• Overzichtsvermogen
• Oplossingsgericht
• Je kunt goed zelfstandig werken, maar ook in teamverband

Wat bieden we?

– Een enthousiast team en een kleine organisatie
– Een uitdagende en afwisselende functie waar je je tanden in kunt zetten
– Uitstekende pensioenregeling zonder eigen bijdrage!
– Aanstelling voor 1 jaar met uitzicht op vast dienstverband bij goed functioneren
– Mogelijkheid tot gedeeltelijk thuiswerken
– Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt tussen de € 3.600 en de € 5.200 per maand bij een fulltime dienstverband. Doordat de werkgever de volledige pensioenpremie betaalt, is bovendien de bruto-netto verhouding van het salaris enorm gunstig.

Wie zijn wij?

Natuurrijk Limburg is een coöperatie met 1300 agrarische grondeigenaren die opgericht is in 2013. Wij zijn gehuisvest in Roermond aan de Steegstraat 5 op het Ondernemersplein. Ons werkgebied betreft geheel Limburg.

Kort en krachtig

Coöperatie Natuurrijk Limburg staat voor ‘het realiseren van een gezonde natuurinclusieve landbouw’. Dit wil zeggen: het komen tot een economisch verantwoorde landbouw die in balans is met een rijke (functionele) biodiversiteit en de daartoe te stellen kwaliteitseisen aan de natuurlijke omgeving (i.e. bodem, water, klimaat, landschap en leefmilieu).

Wat is onze taak?

Wij zijn als coöperatie onder meer verantwoordelijk voor de uitvoering van het agrarisch natuur- en landschapsbeheer, het ANLb, in Limburg. Natuurrijk Limburg is het enige agrarische collectief in Limburg en maakt deel uit van landelijk netwerk BoerenNatuur van 40 collectieven. De uitvoering van natuur- en landschapsbeheer op agrarische gronden door onze deelnemers komt ten gunste van de soortendiversiteit in het landelijk gebied.

Bovendien beschouwen wij het ANLb als een middel om agrariërs te motiveren de stap te maken naar een meer natuurinclusieve landbouw.
Naast het ANLb voert Natuurrijk Limburg verschillende projecten uit die concreet aanhaken op haar missie om daarmee het doelbereik te kunnen vergroten.

We zijn daarmee actief in een dynamisch werkveld. De ANLb-regeling, maar ook alle facetten daaromheen, blijft zich steeds door ontwikkelen. Verder maken we momenteel met het ANLb in Limburg een flinke groei door en is het einde daarvan nog niet in zicht.

Onze ambities wat betreft de landbouw reiken bovendien nadrukkelijk verder dan het ANLb. Kortom, er is geen tijd om achter over te leunen.

Spreekt jou dit aan?  Stuur ons dan je motivatiebrief en cv

Mailadres: sollicitaties@natuurrijklimburg.nl

Inzendtermijn: vóór 1 maart 2024

Voor meer informatie?

Bel of mail met Huub Dormans (dormans@natuurrijklimburg.nl of 06-12518391).