Dialoog over de toekomst van de Europese Unie

Dialoog over de toekomst van de Europese Unie

Hieronder een uitnodiging aan ons als een van de 40 landelijke agrarische collectieven en aan onze meer dan 1300 ANLb-deelnemers.

Beste agrariër,

Klimaat, stikstof, milieu, interne markt, banen, gezondheid, veiligheid. De Europese Unie heeft invloed op jouw dagelijks leven en op het boerenbedrijf. Wat vind jij daar eigenlijk van? Ben je tevreden of moet het anders?

Graag nodigt het Ministerie van Buitenlandse Zaken jou als agrariër uit om op 3 november mee te praten over de toekomst van Europa. Wat is voor jou belangrijk? Wat zijn jouw ideeën? Welke keuzes moeten worden gemaakt? Wat is jouw kijk op Europa?

Graag gaan wij met jou en je collega-agrariërs bij Boerennatuur in gesprek over onderwerpen als:

  • Moet Europa voorop lopen in de strijd tegen klimaatverandering?
  • Moet er Europees geld naar regio’s die achterblijven?
  • Moeten arbeidsmigranten meer betaald krijgen?
  • Moet milieuvervuiling zwaarder belast worden?
  • Moet er een Europees belastingstelsel komen?

Jouw ideeën en die van vele andere Nederlanders geven wij mee aan de Europese Unie voor het maken van nieuwe toekomstplannen.

Ben jij een betrokken agrariër en wil jij jouw ideeën voor de toekomst van Europa delen? Pak deze kans en meld je nu aan: Aanmeldformulier dialoog BoerenNatuur.

Meer weten? Lees meer op http://www.kijkopeuropa.nl/.

Met vriendelijke groet,

Team ‘Kijk op Europa’ (in opdracht van Ministerie van Buitenlandse Zaken)

Kijk op Europa

De Europese Unie (EU) wil van haar inwoners weten hoe zij over de toekomst van Europa denken. Daarom organiseert de EU de Conferentie over de toekomst van Europa. De ideeën van inwoners uit de hele EU worden uiteindelijk verwerkt in de toekomstplannen voor Europa. Als onderdeel van de Conferentie organiseert Nederland dit najaar de nationale burgerdialoog Kijk op Europa. Op verschillende manieren gaan wij in gesprek met Nederlanders over wat zij belangrijk vinden voor de toekomst van Europa.

Datum

3 november 2021
Expired!

Tijd

19:30 - 21:00

Meer informatie

Read More

Locatie

Online

Organisator

Team Kijk op Europa
Read More