Bijeenkomst Gemeenschappelijk Landbouwbeleid vanaf 2023

Bijeenkomst Gemeenschappelijk Landbouwbeleid vanaf 2023

Op 11 juli organiseren de Provincie Limburg en het Ministerie van LNV in samenwerking met de LLTB een informatiebijeenkomst over het Nationaal Strategisch Plan (NSP) 2023-2027 voor het Gemeenschappelijk Landbouwbeleid (GLB).

Het nieuwe Gemeenschappelijke Landbouwbeleid (GLB) gaat in 2023 van start. In verband met de planning voor het volgende groeiseizoen wil de overheid zoveel mogelijk informatie verstrekken over de komende periode, echter nog niet overal is een antwoord op te geven. Het nieuwe GLB is gericht op verduurzaming van de landbouw, de natuur en het milieu. Tegelijkertijd kunnen de vergroeningsvoorwaarden, verandering van de voorwaarden van de basispremie en de komst van de nieuwe eco-regeling gevolgen hebben voor de bedrijfsvoeringTijdens de bijeenkomst staan de grondgebonden betalingen en regelingen centraal. Belangrijk is de nieuwe eco-regeling, in relatie tot de basispremie, het ANLb en de conditionaliteiten. Ook wordt informatie verstrekt over de mogelijkheden voor samenwerking, innovatie, verbetering ketenpositie en investeringen.

De bijeenkomst wordt gehouden op 11 juli 2022 om 20.00 uur in Baexheimerhof, Kerkstraat 1a, Baexem. Inloop vanaf 19.30 uur. Aanmelden voor deze bijeenkomst verplicht en is alleen mogelijk via dit formulier. Daar vindt u ook nadere informatie over het programma. U kunt zich aanmelden tot en met 7 juli. Er is ruimte voor maximaal 150 deelnemers.

Datum

11 juli 2022
Expired!

Tijd

19:30 - 22:30

Locatie

Baexheimerhof
Kerkstraat 1a, 6095 BD Baexem