Uitnodiging gratis workshop Flora-akkers in Heel 23 juni

Uitnodiging gratis workshop Flora-akkers in Heel 23 juni

Wij nodigen u als agrariër graag uit voor een workshop in het veld waar kennis en ervaringen worden gedeeld over ons vierjarig project voor herstel en ontwikkeling van flora-akkers met graangewassen en bedreigde inheemse akkerkruiden in Limburg.

“Zoals vroeger”, weet u nog?

Het doel van dit project is om de biodiversiteit van het agrarische cultuurlandschap te herstellen door flora-akkers te creëren die eruitzien zoals akkers er vroeger uitzagen met een hoge biodiversiteit zowel wat betreft flora als fauna. Onder het genot van een kopje koffie en een lekker stukje vlaai in het veld maken we graag kennis met u en spreken over de toepassingen en mogelijkheden.

Succes en kennis delen

Inmiddels zijn er 35 nieuwe akkers van voornamelijk boeren in Limburg ingericht en deze zijn opgeleid hoe ze deze akkers het beste kunnen beheren.

Inschrijven voor de bijeenkomst is gratis, beperkt aantal plaatsen

Omdat we veel aanmeldingen verwachten willen we een indicatie hebben hoeveel mensen er komen zodat we ook 2 groepen kunnen maken. Schrijf u in via inschrijven@natuurrijklimburg.nl onder vermelding van gewenste locatie, naam, woonplaats, aantal personen en eventueel type bedrijf. Na deze mail bevestigen wij uw deelname met details van de locaties.

Locatie:

Datum: 23 juni vanaf 19.00 uur

Locatie Pannenhofhoeve Heel

Ondersteunen van ons project

Het project wordt gefinancierd door de Provincie Limburg en het Elisabeth Strouven Fonds.
Wij kijken uit naar uw komst om met trots het resultaat met u te delen.

Namens de organisatoren,
Bureau Natuurbalans en Coöperatie Natuurrijk Limburg

Datum

6 juni 2023
Expired!

Tijd

19:00 - 21:00