Uitbreiding ANLb 2023-2024

Samen werken aan de biodiversiteit

Honderden agrariërs en particulieren werken aan een mooier en biodiverser agrarisch landschap en worden daarbij ondersteund door onze veldmedewerkers. Dit draagt bij aan het behoud en de versterking van de biodiversiteit, het landschap en de waterkwaliteit in onze prachtige provincie.

Natuurinclusieve landbouw stap voor stap

Natuurrijk Limburg wil vanuit de begeleiding van het agrarisch natuurbeheer samen met boeren een eerste stap zetten richting natuurinclusieve landbouw. Samen met jou en/of je agrarisch adviseur kunnen we de specifieke mogelijkheden bespreken rond het GLB.

Interesse in uitbreiden van beheer?

Als je geïnteresseerd bent in deze mogelijkheid, nodigen we je uit om het formulier ‘Interesse in het ANLb’ in te vullen op onze website via deze link interesseformulier-deelname-ANLb. Na ontvangst van de informatie nemen we zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijke opties voor je bedrijf te bespreken.

ANLb uitbreiden in jouw omgeving? Help je mee! Wij zorgen voor de vlaai!

Zijn er misschien mogelijkheden om aan te sluiten op bestaande ANLb door agrariërs in je buurt? Zijn je buren misschien nieuwsgierig naar de mogelijkheden? We spreken graag af op locatie om met meerdere mensen onder het genot van een kopje koffie kennis te maken en te kijken wat er lokaal mogelijk is. Neem contact op met ons kantoor via info@natuurrijklimburg.nl  of bel 0475-355711 op werkdagen van 9.00-12.00 uur (behalve woensdag).

Deelname is beperkt mogelijk! Landschapselementen voor december 2023 aanmelden

Ook al is het budget verruimd, het is wel eindig. Meld je zo snel mogelijk aan. Voor landschapselementen moet dit voor beheerjaar 2024 sowieso vóór half december 2023, voor andere pakketten is daar tot half maart mogelijkheid.