Boerenlandsoorten: kamsalamander en boomkikker

Boerenlandsoorten: kamsalamander en boomkikker

Voor ANLb-deelnemers die zich willen inzetten voor de kamsalamander en boomkikker wordt een online bijeenkomst georganiseerd op donderdag 3 februari.

Dit is de derde bijeenkomst van ons boerenlandsoorten project.

Programma

Onze veldmedewerkers Frans Blezer en Koen van Weelden vertellen u graag wat meer over wat qua leefgebied nodig is voor de kamsalamander en de boomkikker. Doel van de bijeenkomst is duidelijkheid te geven aan geïnteresseerde deelnemers waar binnen bestaand ANLb-beheer nog aanvullingen of aanpassingen mogelijk zijn voor onze doelsoorten, zodat vervolgafspraken op individueel niveau kunnen worden gemaakt met de eigen veldmedewerker.

We starten om 20.00 en ronden uiterlijk om 21.30 af.

Voor wie en aanmelden

Er zijn hele specifieke plekken binnen bepaalde gemeenten waar nog een populatie boomkikkers of kamsalamanders is. Op basis van monitoringsgegevens maken wij een selectie van ANLb-deelnemers die beheer hebben in zo’n gebied. Deze deelnemers ontvangen een persoonlijke uitnodiging.

Aanmelden voor deze bijeenkomst is mogelijk tot en met 1 februari via weelden@natuurrijklimburg.nl. Op 2 februari ontvangt iedereen die zich heeft opgegeven een link per mail waarmee hij/zij online kan aansluiten op de bijeenkomst van 3 februari.

Foto: Pieter Puts

Datum

3 februari 2022
Expired!

Tijd

20:00 - 21:30

Locatie

Online