Melanie, welkom in ons team!

Aan de koffie met Melanie!

Melanie, leuk om kennis te maken en met enkele vragen je iets meer en sneller te leren kennen.

We houden het lekker luchtig en kort.

Melanie, vertel eens iets over je achtergrond en ervaring?

“Ik heb Facility Management gestudeerd. Daarna heb ik 17 jaar bij een Facilitair Adviesbureau gewerkt in de functie van managementassistente. Hier was ik verantwoordelijk voor de financiën en het beheer van de contracten. Daarnaast stuurde ik de consultants aan en was ik sparringpartner van de directie. Een mooie periode, omdat ik het bedrijf vanaf het begin heb mogen opbouwen.”

Wat motiveert je in je werk? Wat sprak je aan om bij ons team in Roermond te komen werken?

“Ik heb bijna mijn hele loopbaan in de commerciële sector gewerkt. Ik kreeg steeds meer het gevoel dat ik niet meer wilde werken voor een bedrijf waar de focus lag op alleen maar winstoptimalisatie.  Ik zocht een werkomgeving waarin ik een bijdrage kan leveren aan een groter geheel.

De vacature van projectmedewerker ANLb trok mijn aandacht. Zeker ook gezien het feit dat ik een detail- en controlefreak ben. Daarnaast waren de sollicitatiegesprekken heel vriendelijk, open en spontaan. Dat gaf mij een beeld van de cultuur binnen Natuurrijk Limburg, een cultuur waar ik mij op mijn plek voel. Ik ben blij met de kans die ik hier gekregen heb en ik weet ondertussen ook dat jezelf je kansen moet grijpen!”

Welke hobby’s of passies heb je buiten het werk?

“Grootste passie zijn uiteraard mijn 2 tienerdochters Nina en Ryo, maar het lijkt mij wijs daar niets verder over te vertellen, haha.
In mijn vrije tijd zie je mij veelvuldig met mijn airpods in, muziek is voor mij heel belangrijk. Ik ga graag naar een festival of concertje. Voor rockmuziek loop ik warm en vooral LIVE zoals Foo Fighters, Pearl Jam, Soundgarden en ik dans er graag op.”

“Kringlopen” wat is dat dan Melanie?

“Dit is ook een van mijn bezigheden. Ik verbaas mij vaak erover wat mensen allemaal wegdoen. Het is een sport geworden gebruikte “schatten” te vinden.”

Sporten met “de kracht van het Zuiden”

“In de gym zie je mij 3 x per week. Ik train samen met een geweldige personal coach Alex Moonen uit Schinveld. Hij is naast trainer ook Aardrijkskundeleraar en de Sterkste Man van Nederland in 2014, 2016, 2017 en 2018. Hij betekent veel voor mij en heeft mij laten inzien wat sport voor en met je kan doen. Sport speelt nu een centrale rol in mijn leven en dit doe ik met veel plezier.”

 

Wat is je favoriete boek, film of bekendheid?

“Het Nederlands woordenboek. Vandaag de dag zijn gesprekken vaak onnodig zo complex dat ook ik regelmatig moet spieken in het woordenboek om een en ander te kunnen volgen.”

Heb je een favoriete reisbestemming? Waarom?

“Vakantie is voor mij geen must. Dus lekker thuis gewoon in de buurt is voor mij al fijn genoeg.”

Wat vind jij lekker om te eten? Een speciaal gerecht misschien?

“Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg. Ik word al blij van frites, cheeseburger of een nachoschotel.”

Heb je huisdieren?

“Ja, wij hebben 2 katten John Snow en Bodo. Lekker warm in de winter!”

Nog een wandeltip rondom Beekdaelen?

“Ik ben erg sportief maar wandelen is niet zo mijn ding. Ik weet wel dat de Bokkerijders in Beekdaelen zeer actief waren en dat hier mooie wandelroutes op gebaseerd zijn in de regio. Kijk eens op voor wandelinspiratie https://www.visitbeekdaelen.nl/te-doen-in-zuid-limburg/bokkerijders-in-beekdaelen/”

Waar kijk je naar uit als je de eerste indruk hebt over de werkzaamheden?

“Het moment dat ik voldoende begrijp en overzicht heb, ik de systemen logisch kan gebruiken en invullen en mijn collega’s kan ondersteunen en ontlasten in hun huidige drukke functies in de binnendienst.”

“Loeren bij de Boeren”! Iets voor jou?

“Ja, ik ben erg geïnteresseerd om onze leden te leren kennen, tenminste een aantal van de 1313! Ik zal een dagje meegaan met de veldmedewerkers en mogelijk de avond op 23 mei diverse mensen de hand schudden op de prachtige ANLb gronden met poel, hoogstamboomgaard en mooie vergezichten van de familie Gubbels aan de Keerestraat in Eckelrade.”

Succes Melanie!

Namens alle collega’s en alle leden gaan we Melanie een hele fijne tijd wensen bij Natuurrijk Limburg.